RBM Black Pearls of Mainhatten Zana Lee

Sansa

Sansa: Black Pearls of Mainhatten Zana Lee

Født 19.03.2014

HD: A

AD: 0

OCD: Fri

Pennhip: 0,31

PRA: Bærer

EIC: Fri

CNM: Fri

HNPK: Bærer

SD2: Fri

Udstilling Danmark: 1. vinder juniorklasse m. CK

Udstilling Tyskland: 1. vinder mellemklasse m. Certifikat

Brugsprøve bestået

Rallylydighed: Begyndermester

Sansa

Sansa er det nyeste skud på stammen. Sansa er hentet i Tyskland hos kennel Black Pearls of Mainhatten. Jeg faldt for Sansa's afstamning, som består af stort set lige dele europæisk og amerikansk afstamning. Vanessa og Gaby som har kennel Black Pearls of Mainhatten har helt samme indstilling til avl og ikke mindst sundhed som jeg selv har og jeg er meget imponeret af sundhedsresultaterne i Sansa's afstamning. Samtidig er det smukke, smukke hunde med et helt fantastisk temperament. 

Sansa er en skøn unghund med et helt vidunderligt temperament. Hun er stadig en stor hvalp og er temmelig barnlig i hendes sind, men samtidig med stor lyst til at arbejde og er supergod når der er styr på koncentrationen. Hun er en evig kilde til morskab og frustration, for samtidig med at hun kan udføre hendes opgaver til stort set perfektion, så kan hun finde på lige så mange narrestreger.

Sansa trænes lige nu overvejende i rallylydighed, hvor hun nu er godt på vej igennem begynderklassen og hvor jeg forventer at vi er klar til øvet klasse i løbet af sensommeren (Sansa er faktisk klar, men vi skal lige nå at starte 2 konkurrencer mere i begynderklassen). Og så er hun så småt begyndt på markprøvetræningen, hvor hun gør det rigtig godt, men jeg skal have lidt mere ro på hende inden vi vil begynde at starte på markprøverne. Hun er supergod og fokuseret når hun arbejder, men der går ofte legebarn i hende imellem opgaverne og det duer ikke rigtig på prøverne.

Sansa er udstillet 2 gange i Danmark og har begge gange opnået 1. vinder i juniorklassen, den ene gang endda med CK. Hun vil over det næste års tid blive udstillet flere gange.

Sansa er nu røntgenfotograferet med A-hofter, 0 på albuerne og Fri på skuldre, så hun mangler nu kun hendes øjenlysning inden hun er godkendt til avl. Alle Sansa's søskende er nu også røntgenfotograferede i Tyskland med rigtig fine resultater (8 med A-hofter, 1 med B-hofter,  8 med 0 på albuerne, 1 med 1 på albuerne).

Sansa 

IntCh Dolbia Will to Please

Am.Ch Wheathertop Storm Cloud

Balrion Ring Around World

Am.Ch Beechcroft Wheathertop Wind

Dolbia Pride and Joy

Am. Ch. Belgairn Polo

Dolbia Miu Miu

IntCh Black Pearls of Mainhatten Lady Gucci

Biss.Ch Lubberline Pumpernickle

Ch Hunt Club Claywiev Brown Derby

Lubberline Chocolate Factory

Vet.Ch Linjor United Colours

Ch Tabatha's Chivalry Over to Linjor

April Song with Linjor of Hanging Rock

Sansa

Sansa

Sansa

Sansa

Sansa

Sansa


 Sansa

Camilla Juelsgaard Jørgensen, Lerbjergvej 17, 8370 Hadsten (30138952)